Bisa Tutup

  • Can Lids 200 SOT

    Bisa Tutup 200 SOT

    200 SOT Gampang mbukak ujung SOT & RPT Kajaba perak tradisional bisa entek, ujung emas uga kasedhiya, kanggo nambah kesan visual. Kangge, macem-macem warna tunyuk kanggo pilihan sampeyan, kayata ijo, biru, emas, ireng, lan liya-liyane. Miturut kabutuhan pelanggan, huruf, kode lan logo bisa ditampilake ing pucuk permukaan lan tutul kanthi ukiran utawa embossing. Pengepakan: Kothak karton lan palet
  • Can Lids 202 SOT

    Bisa Tutup 202 SOT

    202 SOT Gampang mbukak ujung SOT & RPT Kajaba perak tradisional bisa entek, ujung emas uga kasedhiya, kanggo nambah kesan visual. Kangge, macem-macem warna tunyuk kanggo pilihan sampeyan, kayata ijo, biru, emas, ireng, lan liya-liyane. Miturut kabutuhan pelanggan, huruf, kode lan logo bisa ditampilake ing pucuk permukaan lan tutul kanthi ukiran utawa embossing. Pengepakan: Kothak karton lan palet
  • Can Lids 206 SOT

    Bisa Tutup 206 SOT

    206 SOT Gampang mbukak ujung SOT & RPT Kajaba perak tradisional bisa entek, ujung emas uga kasedhiya, kanggo nambah kesan visual. Kangge, macem-macem warna tunyuk kanggo pilihan sampeyan, kayata ijo, biru, emas, ireng, lan liya-liyane. Miturut kabutuhan pelanggan, huruf, kode lan logo bisa ditampilake ing pucuk permukaan lan tutul kanthi ukiran utawa embossing. Pengepakan: Kothak karton lan palet
  • RCDL SOT 202

    RCDL SOT 202

    202 RCDL SOT Gampang mbukak ujung SOT & RPT Kajaba perak tradisional bisa entek, ujung emas bisa uga kasedhiya, kanggo nambah kesan visual. Kangge, macem-macem warna tunyuk kanggo pilihan sampeyan, kayata ijo, biru, emas, ireng, lan liya-liyane. Miturut kabutuhan pelanggan, huruf, kode lan logo bisa ditampilake ing pucuk permukaan lan tutul kanthi ukiran utawa embossing. Pengepakan: Kothak karton lan palet