Kaleng Kandel

  • Stubby can 250ml

    Kandel bisa 250ml

    Aluminium bisa Stubby 250ml Material Alloy Aluminium Ukuran (mm) 92mm (dhuwur) / 66mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Plain utawa cetakan khusus Gunakake kanggo omben-omben Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Kemasan & Pengiriman Kemasan standar dening Pallet nganggo Film Pembungkus, dikirim dening 40'HQ