FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa produk utama sampeyan?

Kaleng lan tutup aluminium kanggo bir lan omben-omben, bisa bir, wadhah kaleng lsp.

Kepiye carane bisa entuk kutipan kasebut?

Ninggalake pesen utawa ngirim email menyang kita, sampeyan bakal entuk umpan balik sajrone 12 jam.

Suwene kiriman sampeyan?

Biasane sajrone 25 dina sawise mbayar, umume miturut jumlahe.

Apa sampeyan nyedhiyakake conto? iku gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.

Apa babagan MOQ?

Bisa dirembug.

Apa misi sampeyan?

Nyedhiyakake kaleng aluminium sing aman, ramah lingkungan, kanthi kualitas apik kanggo para pelanggan.

Pengin kerja sama kita?