Kaleng Sleek

  • Sleek can 200ml

    Ramping bisa 200ml

    Aluminium bisa ramping 200ml Bahan Paduan Aluminium Ukuran (mm) 96mm (dhuwur) / 57mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Plain utawa cetakan khusus Gunakake kanggo omben-omben Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Kemasan & elivery: Kemasan standar dening Pallet karo Film Pembungkus, dikirim dening 40'HQ
  • Sleek can 250ml

    Ramping bisa 250ml

    Aluminium bisa ramping 250ml Bahan Paduan Aluminium Ukuran (mm) 115mm (dhuwur) / 57mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Plain utawa cetakan khusus Gunakake kanggo omben-omben Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Kemasan & Pengiriman Kemasan standar dening Pallet nganggo Film Pembungkus, dikirim dening 40'HQ
  • Sleek can 310ml

    Ramping bisa 310ml

    Aluminium bisa ramping 310ml Bahan Paduan Aluminium Ukuran (mm) 138mm (dhuwur) / 57mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Plain utawa cetakan khusus Gunakake kanggo omben-omben Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Kemasan & Pengiriman Kemasan standar dening Pallet nganggo Film Pembungkus, dikirim dening 40'HQ
  • Sleek can 330ml

    Ramping bisa 330ml

    Aluminium bisa ramping 330ml Bahan Paduan Aluminium Ukuran (mm) 146mm (dhuwur) / 57mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Plain utawa cetakan khusus Gunakake kanggo omben-omben Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Kemasan & Pengiriman Kemasan standar dening Pallet nganggo Film Pembungkus, dikirim dening 40'HQ
  • Sleek can 355ml

    Ramping bisa 355ml

    Aluminium bisa ramping 355ml Bahan Paduan Aluminium Ukuran (mm) 157mm (dhuwur) / 57mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Plain utawa cetakan khusus Gunakake kanggo omben-omben Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Kemasan & Pengiriman Kemasan standar dening Pallet nganggo Film Pembungkus, dikirim dening 40'HQ