Babagan Kita

Babagan Kita

1

Minangka cabang saka Shandong Gaotang JBS Bioengineering Co., Ltd.  kita Jinan Erjin Impor lan Ekspor Co, Ltd. utamane ngekspor bir, komplong lan ujung aluminium. Shandong Gaotang JBS Bioengineering Co., Ltd. dununge ing Shandong China sing umume melu bir lan kaleng aluminium loro. Didhisiki ing pungkasan taun 2005, jembaré 67.000 meter persegi, jembaré konstruksi 20000 meter persegi, investasi 110 juta RMB, omzet yaiku 850 yuta ing taun 2019.

Kita nawakake bir sing luwih murah, bir gandum lan bir sing kuwat karo alkohol saka 2,8% volume nganti 8,0%., Kita uga bakal ngasilake bir isi alkohol sing luwih dhuwur yen dibutuhake pelanggan lan saiki kita ora mung duwe merek bir JINBOSHI nanging uga nyedhiyakake layanan OEM, ODM. Kita milih banyu, malt, hops, ragi kualitas tinggi kanggo ngasilake bir lan uga duwe sistem kualitas sing ketat ing kabeh proses produksi supaya bir sing diprodhuksi bisa bening, seger banget. Shandong Gaotang JBS Bioengineering Co., Ltd. wis lulus Sertifikasi internasional HACCP lan uga nglulusake sarat pamrentah minangka pabrik bir sing bisa ngasilake bir kanggo diekspor, minangka pakurmatan.

Kaleng omben-omben aluminium rong potong minangka pilihan paling apik kanggo kemasan minuman lan cocog kanggo kemasan bir, anggur, omben-omben karbonat, omben-omben energi, jus, teh, banyu soda, lsp. Ana ukuran omben-omben kaya ing ngisor iki: Slim250ml, 250ml Stubby, Sleek 250ml, Sleek 330ml, Standard 330ml, Standard 500ml, 12oz (355ml), 16oz (473ml). Kaleng ditawakake bebarengan karo ujung sing gampang dibukak. Dhiameter pungkasan sing kasedhiya yaiku ing ngisor iki: SOT 200, SOT 202, SOT 206 lan RPT 200, RPT 202, RPT 206. Kaleng lan ujung kita wis ngliwati tes pihak katelu kaya FDA, SGS lan CA PRO65. Saiki, produk diekspor menyang Asia Tenggara, Amerika Selatan, Amerika Utara, Eropa, Timur Tengah, Afrika lan wilayah liyane. Kajaba iku, kita uga nyuplai wadhah bir lan mesin segel sing cerdas, terus-terusan nyedhiyakake solusi kemasan inovatif kanggo para pelanggan.