Kaleng Aluminium

  • Stubby can 250ml

    Kandel bisa 250ml

    Aluminium bisa Stubby 250ml Material Alloy Aluminium Ukuran (mm) 92mm (dhuwur) / 66mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Plain utawa cetakan khusus Gunakake kanggo omben-omben Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Kemasan & Pengiriman Kemasan standar dening Pallet nganggo Film Pembungkus, dikirim dening 40'HQ
  • Standard can 330ml

    Standar bisa 330ml

    Aluminium bisa standar Bahan Paduan Aluminium 330ml Ukuran (mm) 115mm (dhuwur) / 66mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Plain utawa cetakan khusus Gunakake kanggo omben-omben Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Kemasan & Pengiriman Kemasan standar dening Pallet nganggo Film Pembungkus, dikirim dening 40'HQ
  • Standard can 355ml

    Standar bisa 355ml

    Aluminium bisa standar 355ml Bahan Paduan Aluminium Ukuran (mm) 122mm (dhuwur) / 66mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Plain utawa cetakan khusus Gunakake kanggo omben-omben Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Kemasan & Pengiriman Kemasan standar dening Pallet nganggo Film Pembungkus, dikirim dening 40'HQ
  • Standard can 473ml

    Standar bisa 473ml

    Aluminium bisa standar 473ml Bahan Paduan Aluminium Ukuran (mm) 157mm (dhuwur) / 66mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Plain utawa cetakan khusus Gunakake kanggo omben-omben Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Kemasan & Pengiriman Kemasan standar dening Pallet nganggo Film Pembungkus, dikirim dening 40'HQ
  • Standard can 500ml

    Standar bisa 500ml

    Aluminium bisa standar 500 ml Bahan Alloy Aluminium Ukuran (mm) 168mm (dhuwur) / 66mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Plain utawa cetakan khusus Gunakake kanggo omben-omben Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Kemasan & Pengiriman Kemasan standar dening Pallet nganggo Film Pembungkus, dikirim dening 40'HQ
  • Aluminum can slim 250ml

    Aluminium bisa langsing 250ml

    Aluminium bisa langsing 250ml Bahan Alloy Aluminium Ukuran (mm) 134mm (dhuwur) / 54mm (diameter) / 200 SOT (tutup) Warna Plain utawa cetakan khusus Gunakake kanggo omben-omben Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Kemasan & Pengiriman Kemasan standar dening Pallet nganggo Film Pembungkus, dikirim dening 40'HQ
  • Sleek can 200ml

    Ramping bisa 200ml

    Aluminium bisa ramping 200ml Bahan Paduan Aluminium Ukuran (mm) 96mm (dhuwur) / 57mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Plain utawa cetakan khusus Gunakake kanggo omben-omben Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Kemasan & elivery: Kemasan standar dening Pallet karo Film Pembungkus, dikirim dening 40'HQ
  • Sleek can 250ml

    Ramping bisa 250ml

    Aluminium bisa ramping 250ml Bahan Paduan Aluminium Ukuran (mm) 115mm (dhuwur) / 57mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Plain utawa cetakan khusus Gunakake kanggo omben-omben Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Kemasan & Pengiriman Kemasan standar dening Pallet nganggo Film Pembungkus, dikirim dening 40'HQ
  • Sleek can 310ml

    Ramping bisa 310ml

    Aluminium bisa ramping 310ml Bahan Paduan Aluminium Ukuran (mm) 138mm (dhuwur) / 57mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Plain utawa cetakan khusus Gunakake kanggo omben-omben Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Kemasan & Pengiriman Kemasan standar dening Pallet nganggo Film Pembungkus, dikirim dening 40'HQ
  • Sleek can 330ml

    Ramping bisa 330ml

    Aluminium bisa ramping 330ml Bahan Paduan Aluminium Ukuran (mm) 146mm (dhuwur) / 57mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Plain utawa cetakan khusus Gunakake kanggo omben-omben Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Kemasan & Pengiriman Kemasan standar dening Pallet nganggo Film Pembungkus, dikirim dening 40'HQ
  • Sleek can 355ml

    Ramping bisa 355ml

    Aluminium bisa ramping 355ml Bahan Paduan Aluminium Ukuran (mm) 157mm (dhuwur) / 57mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Plain utawa cetakan khusus Gunakake kanggo omben-omben Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Kemasan & Pengiriman Kemasan standar dening Pallet nganggo Film Pembungkus, dikirim dening 40'HQ