Kaleng standar

  • Standard can 330ml

    Standar bisa 330ml

    Aluminium bisa standar Bahan Paduan Aluminium 330ml Ukuran (mm) 115mm (dhuwur) / 66mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Plain utawa cetakan khusus Gunakake kanggo omben-omben Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Kemasan & Pengiriman Kemasan standar dening Pallet nganggo Film Pembungkus, dikirim dening 40'HQ
  • Standard can 355ml

    Standar bisa 355ml

    Aluminium bisa standar 355ml Bahan Paduan Aluminium Ukuran (mm) 122mm (dhuwur) / 66mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Plain utawa cetakan khusus Gunakake kanggo omben-omben Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Kemasan & Pengiriman Kemasan standar dening Pallet nganggo Film Pembungkus, dikirim dening 40'HQ
  • Standard can 473ml

    Standar bisa 473ml

    Aluminium bisa standar 473ml Bahan Paduan Aluminium Ukuran (mm) 157mm (dhuwur) / 66mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Plain utawa cetakan khusus Gunakake kanggo omben-omben Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Kemasan & Pengiriman Kemasan standar dening Pallet nganggo Film Pembungkus, dikirim dening 40'HQ
  • Standard can 500ml

    Standar bisa 500ml

    Aluminium bisa standar 500 ml Bahan Alloy Aluminium Ukuran (mm) 168mm (dhuwur) / 66mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Plain utawa cetakan khusus Gunakake kanggo omben-omben Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Kemasan & Pengiriman Kemasan standar dening Pallet nganggo Film Pembungkus, dikirim dening 40'HQ