Warta

  • Bukak Pasar Rusia Wétan Jauh

    Ing wulan Agustus 2020, bir pertama Black Beauty sukses dikirim menyang pasar Rusia Jauh. Minangka merek bir terkenal pabrik bir JINBOSHI, iki minangka pertama kaline bir Black Beauty mlebu pasar Rusia. Ing taun-taun pungkasan, panjaluk bir sing bermutu ...
    Waca liyane
  • Kedatangan Anyar, Kaleng Aluminium 355ml Sleek

    Minangka salah siji eksportir paling lengkap kaleng aluminium rong potong saka China, kita ERJIN CAN berpengalaman lan profesional kanggo ndhukung paket bir / minuman ing kaleng. Kaleng iki akeh digunakake kanggo bir, anggur, omben-omben, omben-omben energi, jus, teh, kopi, banyu sparkling, lan liya-liyane ...
    Waca liyane
  • Pameran Jinan Erjin ing Pameran Canton Online 127th

    Saben taun, Canton Fair narik para pembeli saka saindenging jagad supaya kumpul ing Guangzhou kanggo tuku barang, sumber sumber lan pengalaman pertukaran. Dikenal kanthi jeneng "Pameran Nomer 1 ing China". Amarga panyebaran global COVID-19, Pameran Canton kaping 127 dianakake ...
    Waca liyane