Produk

  • Can Lids 200 SOT

    Bisa Tutup 200 SOT

    200 SOT Gampang mbukak ujung SOT & RPT Kajaba perak tradisional bisa entek, ujung emas uga kasedhiya, kanggo nambah kesan visual. Kangge, macem-macem warna tunyuk kanggo pilihan sampeyan, kayata ijo, biru, emas, ireng, lan liya-liyane. Miturut kabutuhan pelanggan, huruf, kode lan logo bisa ditampilake ing pucuk permukaan lan tutul kanthi ukiran utawa embossing. Pengepakan: Kothak karton lan palet
  • Can Lids 202 SOT

    Bisa Tutup 202 SOT

    202 SOT Gampang mbukak ujung SOT & RPT Kajaba perak tradisional bisa entek, ujung emas uga kasedhiya, kanggo nambah kesan visual. Kangge, macem-macem warna tunyuk kanggo pilihan sampeyan, kayata ijo, biru, emas, ireng, lan liya-liyane. Miturut kabutuhan pelanggan, huruf, kode lan logo bisa ditampilake ing pucuk permukaan lan tutul kanthi ukiran utawa embossing. Pengepakan: Kothak karton lan palet
  • Can Lids 206 SOT

    Bisa Tutup 206 SOT

    206 SOT Gampang mbukak ujung SOT & RPT Kajaba perak tradisional bisa entek, ujung emas uga kasedhiya, kanggo nambah kesan visual. Kangge, macem-macem warna tunyuk kanggo pilihan sampeyan, kayata ijo, biru, emas, ireng, lan liya-liyane. Miturut kabutuhan pelanggan, huruf, kode lan logo bisa ditampilake ing pucuk permukaan lan tutul kanthi ukiran utawa embossing. Pengepakan: Kothak karton lan palet
  • RCDL SOT 202

    RCDL SOT 202

    202 RCDL SOT Gampang mbukak ujung SOT & RPT Kajaba perak tradisional bisa entek, ujung emas bisa uga kasedhiya, kanggo nambah kesan visual. Kangge, macem-macem warna tunyuk kanggo pilihan sampeyan, kayata ijo, biru, emas, ireng, lan liya-liyane. Miturut kabutuhan pelanggan, huruf, kode lan logo bisa ditampilake ing pucuk permukaan lan tutul kanthi ukiran utawa embossing. Pengepakan: Kothak karton lan palet
  • Can beer 330ml

    Bisa bir 330ml

    Bisa bir 330ml Rentang Alkohol: 2,5% vol - 8.0% vol Tipe bir: Bir Lager, Bir Gandum, Bir Stout, Buah Bir Lulus ISO, Sertifikat HACCP OEM Ditampa Volume bisa: 330ml / 500ml 24 kaleng saben karton Bir Pasteurisasi Bir 365 Dina Rak urip Bir Minuman Alkohol  
  • Can beer 500ml

    Bisa bir 500ml

    Bisa bir 500ml Rentang Alkohol: 2,5% vol - 8,0% vol Tipe bir: Bir Lager, Bir Gandum, Bir Stout, Bir Woh Liwat ISO, Sertifikat HACCP OEM Ditampa Volume bisa: 330ml / 500ml 24 kaleng saben karton Bir Pasteurisasi Bir 365 Dina urip Bir Minuman Alkohol  
  • Lager beer 330ml & 500ml

    Lager bir 330ml & 500ml

    Bisa bir 500ml Rentang Alkohol: 2,5% vol - 8,0% vol Tipe bir: Bir Lager, Bir Gandum, Bir Stout, Bir Woh Liwat ISO, Sertifikat HACCP OEM Ditampa Volume bisa: 330ml / 500ml 24 kaleng saben karton Bir Pasteurisasi Bir 365 Dina urip Bir Minuman Alkohol  
  • Wheat beer 330ml & 500ml

    Bir gandum 330ml & 500ml

    Bir gandum 330ml & 500ml Rentang Alkohol: 2,5% vol - 8.0% vol Tipe bir: Bir Lager, Bir Gandum, Bir Stout, Bir Woh Lulus ISO, Sertifikat HACCP OEM Ditampa Volume bisa: 330ml / 500ml 24 kaleng saben karton Bir Pasteurisasi Bir 365 Umur beting Minuman Beralkohol Dina  
  • Stout beer 330ml & 500ml

    Bir stut 330ml & 500ml

    Bir stut 330ml & 500ml Rentang Alkohol: 2,5% vol - 8.0% vol Tipe bir: Bir Lager, Bir Gandum, Bir Stout, Bir Woh Lulus ISO, Sertifikat HACCP OEM Ditampa Volume bisa: 330ml / 500ml 24 kaleng saben karton Bir Pasteurisasi Bir 365 Umur beting Minuman Beralkohol Dina  
  • Stubby can 250ml

    Kandel bisa 250ml

    Aluminium bisa Stubby 250ml Material Alloy Aluminium Ukuran (mm) 92mm (dhuwur) / 66mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Plain utawa cetakan khusus Gunakake kanggo omben-omben Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Kemasan & Pengiriman Kemasan standar dening Pallet nganggo Film Pembungkus, dikirim dening 40'HQ
  • Standard can 330ml

    Standar bisa 330ml

    Aluminium bisa standar Bahan Paduan Aluminium 330ml Ukuran (mm) 115mm (dhuwur) / 66mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Plain utawa cetakan khusus Gunakake kanggo omben-omben Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Kemasan & Pengiriman Kemasan standar dening Pallet nganggo Film Pembungkus, dikirim dening 40'HQ
  • Standard can 355ml

    Standar bisa 355ml

    Aluminium bisa standar 355ml Bahan Paduan Aluminium Ukuran (mm) 122mm (dhuwur) / 66mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Plain utawa cetakan khusus Gunakake kanggo omben-omben Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Kemasan & Pengiriman Kemasan standar dening Pallet nganggo Film Pembungkus, dikirim dening 40'HQ