Aluminium bisa langsing 250ml

Katrangan singkat:

Aluminium bisa langsing 250ml Bahan Alloy Aluminium Ukuran (mm) 134mm (dhuwur) / 54mm (diameter) / 200 SOT (tutup) Warna Plain utawa cetakan khusus Gunakake kanggo omben-omben Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Kemasan & Pengiriman Kemasan standar dening Pallet nganggo Film Pembungkus, dikirim dening 40'HQ


Detail Produk

Tag Produk

Aluminium bisa langsing 250ml

Materi Paduan Aluminium

Ukuran (mm)

134mm (dhuwur) / 54mm (diameter) / 200 SOT (tutup)

Werna Pencetakan kosong utawa khusus
Gunakake kanggo Minuman alkohol, minuman ringan, bir, soda, ...
Pengepakan & Pengiriman Paket standar dening Pallet kanthi Film Pembungkus, dikirim nganggo 40'HQ
dav
dav

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita