Kaleng Langsing

  • Aluminum can slim 250ml

    Aluminium bisa langsing 250ml

    Aluminium bisa langsing 250ml Bahan Alloy Aluminium Ukuran (mm) 134mm (dhuwur) / 54mm (diameter) / 200 SOT (tutup) Warna Plain utawa cetakan khusus Gunakake kanggo omben-omben Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Kemasan & Pengiriman Kemasan standar dening Pallet nganggo Film Pembungkus, dikirim dening 40'HQ