Bisa Tutup 202 SOT

Katrangan singkat:

202 SOT Gampang mbukak ujung SOT & RPT Kajaba perak tradisional bisa entek, ujung emas uga kasedhiya, kanggo nambah kesan visual. Kangge, macem-macem warna tunyuk kanggo pilihan sampeyan, kayata ijo, biru, emas, ireng, lan liya-liyane. Miturut kabutuhan pelanggan, huruf, kode lan logo bisa ditampilake ing pucuk permukaan lan tutul kanthi ukiran utawa embossing. Pengepakan: Kothak karton lan palet


Detail Produk

Tag Produk

202 SOT Gampang mbukak pungkasan

202 end black
202 end

SOT & RPT

Kajaba ujung perak tradisional, ujung emas uga kasedhiya, kanggo nambah kesan visual. Kangge, macem-macem warna tunyuk kanggo pilihan sampeyan, kayata ijo, biru, emas, ireng, lan liya-liyane. Miturut kabutuhan pelanggan, huruf, kode lan logo bisa ditampilake ing pucuk permukaan lan tutul kanthi ukiran utawa embossing.

Pengepakan: Kothak karton lan palet

1
2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk