Bukak Pasar Rusia Wétan Jauh

Ing wulan Agustus 2020, bir pertama Black Beauty sukses dikirim menyang pasar Rusia Jauh. Minangka merek bir terkenal pabrik bir JINBOSHI, iki pertama kaline bir Black Beauty mlebu pasar Rusia.

Ing taun-taun pungkasan, permintaan bir sing bermutu ing Rusia saya akeh. Kangge, China wis suwe promosi pertukaran ekonomi karo Timur Jauh Rusia.

"Kanca saka China meksa aku miwiti mikir babagan ngimpor bir ing Rusia", Said Victor Loginov, importir bir Black Beauty. "Akeh wong ing kene sambat manawa ora bisa nemokake bir bermutu ing njero negeri, lan kepengin sinau teknik nggawe bir saka negara liya".

Pungkasane, Victor ngubungi JINBOSHI lan entuk undhangan ngunjungi pabrik bir. Nopember pungkasan, sawise ngunjungi JINBOSHI lan nyoba bir, Victor wareg karo proses lan teknologi pembuatan bir.

Sanajan adol bir ora kepenak amarga coronavirus, bir kerajinan bermutu tinggi isih bisa entuk pasar.

Nalika tekan Victor liwat telpon, dheweke seneng ngomong babagan nggawe bir, lan dheweke seneng ngobrol babagan masa depan bir ing Rusia. Dhiskusi, nalika semana, tekan bapak sadurunge - bali 12 wulan nalika Victor ngobrol kaping pisanan karo kita kanthi online. "Yen kita bisa ngimpor barang liyane sing digawe ing China, kenapa kita uga bisa ngimpor bir China?" Gagasan Victor kanggo nyoba ngimpor bir China pungkasane bisa ditrapake ing taun 2020.

"Sejujuré, aku wis nyoba meh saben bir nalika ngunjungi China", ujare Victor, "banjur pungkasane aku entuk Black Beauty. Iki minangka prekara sing dak senengi banget amarga aku nemokake mitra sing apik ing China ”.

Alesan liya dheweke tetep nganggo Black Beauty: kabeh hop lan ragi sing digunakake saka Eropa utawa Amerika. Dheweke mikir yen bagean penting kanggo nggawe bir sing apik. “Iki minangka salah sawijining sumber favorit kanggo bisnis bir. Pancen aku seneng tenan ”, wangsulane Victor.


Wektu kiriman: Sep-02-2020