Kedatangan Anyar, Kaleng Aluminium 355ml Sleek

Minangka salah siji eksportir paling lengkap kaleng aluminium rong potong saka China, kita ERJIN CAN berpengalaman lan profesional kanggo ndhukung paket bir / minuman ing kaleng. Kaleng iki akeh digunakake kanggo bir, anggur, omben-omben, omben-omben energi, jus, teh, kopi, banyu sparkling, lsp. Lan kita wis ngekspor kaleng kasebut menyang luwih saka 35 negara.

Saiki jinis sing anyar yaiku Sleek 12oz 355ml sing salah siji ukuran kaleng populer ing Amerika Utara lan Selatan kanggo ngisi bir, Seltzer Keras lan omben-omben sing cemlorot, lan liya-liyane. Yen dibandhingake karo kalor standar 12oz 355ml klasik, kaleng 355ml ramping bisa luwih dhuwur ing rak lan luwih apik kanggo konsumen. Saiki, Amerika Utara ngalami kekurangan kaleng aluminium sing durung ana sadurunge amarga kebutuhan pasar kanggo omben-omben kaleng sing luwih gampang dijupuk utawa didol kanthi online. Luwih akeh konsumen ngonsumsi bir utawa minuman ringan ing omah lan ora restoran sajrone pandemi COVID-19. Banjur kanggo produsen bir utawa minuman, kaleng aluminium iku luwih apik. Dadi 12oz 355ml bisa jinis ramping bakal dadi pilihan liyane.

Ora preduli sampeyan minangka panyedhiya layanan pengalengan seluler, distributor utawa pangguna langsung kaleng, welcome priksaan lan bakal nyedhiyakake layanan paling apik.

Kita uga nawakake ing ngisor iki produk, cetak utawa perak utawa desain khusus.

1. Kaleng aluminium
-Standard 250ml (Stubby one) / 330ml / 355ml (12oz) / 473ml (16oz) / 500ml
-Sleek 200ml / 250ml / 310ml / 330ml /

-Slim 250ml

2. Aluminium bisa rampung
-200/202/206 jinis SOT / RPT B64
-202 jinis SOT / RPT CDL

3. wadhah bir Plastik enem bungkus                                                       

Kauntungan kita:

1. Kapasitas produksi kaleng aluminium yaiku 4 yuta saben dina lan bisa memenuhi panjaluk para pelanggan kanthi cepet;

2. Produk sing beda kanggo pilihan sampeyan;

3. Pengalaman ekspor kaleng aluminium sing akeh sing mbantu sampeyan ngirit wektu lan ngindhari risiko sing ora dingerteni;

4. Produk bermutu, rega kompetitif lan jumlah pesanan minimum;

Dadi, aja ragu-ragu hubungi kami yen pengin ngerti liyane, Email: sales1@erjincan.com

 


Wektu kiriman: Sep-02-2020